Hierontojen hinnat

Huomaathan että aikaan kuuluu alkutietojen kysely, mahdolliset liiketestit tarpeen mukaan, vaatteiden riisuminen sekä pukeutuminen + maksu.

Perumatta jätetyistä käyttämättömistä ajoista laskutan täyden hinnan. Alle 12h ajanvarauksesta perutuista ajoista laskutan puolet palvelun hinnasta. Ei koske sairastapauksia.

Maksutavat: käteinen, kortti, Smartum mobiili, Epassi, Eazybreak. (HUOM! Smartumissa hierontaan käy hierontasaldo. Epassissa hierontaan käy hyvinvointisaldo tai flex. Eazybreakissa hierontasaldo tai combo) Liikuntaeduilla ei voi maksaa hierontaa!

Arkipyhät, lauantai sekä sunnuntai +5€ alla oleviin hintoihin.

Hinnasto

30 MINUUTIN AIKA: 34€

Suosittelen jos haluat vain kokeilla hierontaa, eikä sinulla ole varsinaisesti vaivaa.

45 MINUUTIN AIKA: 44€

Suosittelen, mikäli haluat helpotusta lihaskireyteen pienelle alueelle, kuten niskahartiaseutu tai pohkeet.

60 MINUUTIN AIKA: 54€

Suosittelen, jos kärsit esim. päänsäryistä, sormien/käsien puutumisesta tai jos haluat huoltaa esim. yläraajat tai selän osana urheilua tai työtä. 60min riittää hyvin myös, jos tarkoituksenasi on vain rentoutua.

90 MINUUTIN AIKA: 74€

Suosittelen esim. alaselkäkipuun, johon liittyy säteilyä alaraajoihin (iskias). Suosittelen jos haluat huoltaa alaraajat osana urheilua tai työtä.

120 MINUUTIN AIKA: 94€

Kokovartalohieronta, jossa ehditään paneutua ongelmakohtiin

PURENTALIHASTEN HIERONTA 60min: 64€

Kipua kasvojen, pään, leuan tai kaulan alueella? Purentalihashieronnalla apua moniin, mm. narskuttelusta johtuviin vaivoihin.
Lue lisää täältä: Purentalihashieronta

Personal Trainer hinnat

Harjoitteluohjelma: Haastattelun pohjalta tehty henkilökohtainen harjoitteluohjelma tukemaan tavoitettasi kuntosalille, lenkkipolulle, kotiin jne. Kuvalliset selkeät ohjeet. Ei sisällä ohjausta. Hinta 70€ (Hieronta-asiakkaille 55€, kun alkuhaastattelu tehdään hieronnan aikana)

Harjoitteluohjelma ohjauksella: Kuten yllä, mutta yhden ohjaustapaamisen kanssa. Ohjauksessa varmistetaan, että osaat tulkita ohjelman oikein ja osaat tehdä harjoitteet turvallisesti. HInta 130€

Pidemmät valmennussuhteet alkaen 80€/kk: Alkaen hinta sisältää etätuen sovitussa laajuudessa, ohjelmien tarvittavan päivityksen etänä sekä yhden tapaamisen kuukaudessa. Pidempi valmennussuhde on tarkoitettu sinulle, joka teet elämäntapamuutosta ja kaipaat pidempiaikaista valmentajaa. Valmennussuhde on voimassa toistaiseksi kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

Yritykset, yhteisöt ja kaveriporukat. Ehdotuksia otetaan vastaan 🙂 Kertokaa tarpeenne, niin mietitään teille sopiva paketti!