Hierontalahjakortti on mainio lahjaidea. Tarjoan sekä klassista, että urheiluhierontaa, joten lahjakortti soveltuu loistavasti monenlaiseen käyttötarkoitukseen: lihasjumeista kärsivälle henkilölle, urheilijalle, kuntoilijalle tai hemmotteluun.

Voit tilata lahjakortin näppärästi alla olevalla lomakkeella!

Lahjakortin voit joko noutaa tai me voimme joko skannata sen sinulle sähköpostiin tai toimittaa postitse sinulle tai lahjan saajalle. Skannaus on oiva vaihtoehto, mikäli lahjakortin osto jäi viime tippaan!

Lahjakortin nouto Kuntokeskus FLO:lta osoitteesta Ankkurikatu 8. Lahjakortin voit noutaa asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 16-19. Jos tämä aika ei sovi, soita ja sovi toisesta ajankohdasta 0443264694.

Jos valitset maksutavaksi laskun, saat sen lomakkeelle antamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään seuraavana arkipäivänä. Noudettaessa voit maksaa joko kortilla tai käteisellä.

Hinnasto:

30€: 30min hieronta.

30 minuuttia riittää pikaiseen niska- hartia seudun käsittelyyn.

40€: 45min hieronta.

45 minuuttia riittää selkään ja niska-hartiaseudun pikaiseen käsittelyyn.

50€: 60min hieronta.

Tunnissa ehdimme paneutua lahjakortin saajan ongelmiin jo paremmin. Tunti riittää hyvin koko selän ja niskahartiaseudun perusteelliseen hierontaan.

70€: 90min hieronta.

90 minuutin hierontaa suosittelen esimerkiksi mikäli tarkoituksena on hierotuttaa alaraajat. 90 minuutti sopii myös loistavasti rentoutumiseen ja hemmotteluun.

Hierontasarjan hinta on hoitokertojen määrä kertaa valitun palvelun hinta.

SUOSITUIN: 3X60min = 150€

TEE TILAUS TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE!

OSTAJAN TIEDOT

LAHJAKORTIN SISÄLTÖ

TOIMITUS & MAKSU