Kuulostaako seuraava tutulta?

 • Sinulla on merkittävästi ylipainoa 
 • olet kamppailut paino-ongelman kanssa jo vuosia
 • et usko ”salamadietteihin”
 • olet valmis tekemään pysyvän muutoksen
 • tarvitset ammattilaisen apua ja ryhmän tukea.

Leidit Laihiksella premium 6kk on ratkaisusi!

Super suosittu Leidit Laihiksella pienryhmävalmennus on hiottu premium muotoon, jolla takaamme, että sinä onnistut saavuttamaan terveemmän elämän ja pudottamaan rasvakiloja tehokkaasti, turvallisesti ja mielekkäällä tavalla!

Valmennus alkaa maanantaina 30.09.2019. Valmennuksen kesto on 6 kuukautta. Viikottaiset yhteistreenit järjestetään Kuntokeskus FLO:lla osoitteessa Ankkurikatu 8, Porvoo. Viikottaiset yhteistreenit aikataulutetaan, kun ryhmä on kasassa, jotta kaikilla on mahdollisuus osallistua. 

Juuri nyt pääset mukaan ennakkohintaan 229€/kk (norm. 299€/kk) Tarjous voimassa 22.9. asti. 

Ilmottaudu siis nopeasti mukaan ennakkohintaan! Ryhmään mahtuu vain 8 nopeinta!

Kyllä! haluan mukaan.

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus on suunniteltu kaikenikäisille naisille, joilla on merkittävä ylipaino. Olet kenties aiemmin yrittänyt pudottaa painoa, mutta olet kuitenkin epäonnistunut tavoitteessasi tai pysymään tavoitteessa.

Valmennukseen päästäksesi sinun on täytettävä seuraavat ehdot:

 1. Painoindeksi yli 30
 2. Olet oikeasti valmis laittamaan itsesi (ei siis työsi, vaan itsesi) etusijalle valmennuksen ajaksi.
 3. Sinulla ei ole merkittävää kriisiä elämässäsi käynnissä.

Laske painoindeksisi laskurin avulla:

Your BMI is

Tunnistitko itsesi?

Vain 8 nopeinta mahtuu mukaan. Paikat täyttyvät kovaa vauhtia. Ennakkotarjoushinta voimassa 22.9. asti! 

Miten valmennus toimii?

Ilmottautumisesi jälkeen, valmentajasi soittaa sinulle ja sovitte tapaamisen Kuntokeskus FLO:lle. Tapaamisessa sinut haastatellaan ja varmistetaan, että olet sopiva henkilö valmennukseen.

Ensimmäisessä tapaamisessa sovitte myös liikuntaohjelman laatimisesta sekä ohjauksesta. Liikuntaohjelma sisältää painonpudotuksen tueksi sekä kestävyys-, että vastusharjoittelua toiveesi huomioiden.

Valmennus sisältää kuntosalin käytön Kuntokeskus FLO:lla, mutta tarvittaessa liikunnat suunnitellaan toteutettavaksi muuallekkin (esim työpaikan kuntosali tai koti).

Itsenäisen liikunnan lisäksi ryhmä kokoontuu kerran viikossa yhteistreeneihin Kuntokeskus FLO:lle. Yhteistreenit ovat suunniteltu ylipainoisille naisille. Yhteistreenit aikataulutetaan niin, että kaikilla on mahdollisuus osallistua.

Valmennuksen ajan tapaat henkilökohtaisesti valmentajasi kerran kuukaudessa, jolloin seuraamme edistymistäsi sekä teemme tarvittavia hienosäätöjä liikuntasuunnitelmaasi. Lisäksi valmentaja tarjoaa sinulle etätuen jatkuvasti valmennuksen aikana.

Valmennuksen ajan saat suoraan puhelimeesi 5 ateriaa päivässä resepteineen ja ostoslistoineen. Ravintovalmennus vastaa kaikkiin huolenaiheisiisi: se ottaa huomioon mahdolliset ruokarajoitteet sekä tarvittaessa laskee ravintoaineet myös perheenjäsenille. Lisäksi käytössäsi on ravintoterapeutin jatkuva etätuki. 

Valmennuksen ajaksi saat lisäksi tarvittaessa lainaan urheilurannekkeen. Rannekkeen kautta PT seuraa harjoitteluasi, palautumistasi ja ravintoterapeutti saa tarvittavan tiedon energian kulutuksestasi.

Valmennus on hiottu kokonaisuudeksi, jolla ylipainosta eroon haluava nainen saa ylivoimaisen vastineen rahalle. Lisäksi annamme valmennukselle 100% tulostakuun*.

Ilmottaudu mukaan, vain 8 nopeinta mahtuu mukaan!

Kyllä! Ilmottaudun mukaan!

Valmentajasi ja hänen lupaama  tulostakuu sinulle

 

Terve!

Olen Samuli Huttunen ja vastaan Leidit Laihiksella premium ryhmän valmennuksesta.

Tiedän, että elämänlaatu paranee merkittävästi toimintakykyisessä, terveessä ja itselleen mieleisessä kehossa.

Suunnittelen palvelut tukemaan kunkin yksilön tavoitteita tutkittuun tietoon pohjautuen. Jaan tietoisuutta, jonka avulla ihminen voi elää mahdollisimman laadukasta elämää, myös asiakassuhteen päätyttyä.

Tarjoan korkealaatuisia Personal Training- ja pienryhmävalmennuspalveluita. Haluaisitko sinä olla yksi tyytyväisistä asiakkaistani?

*TULOSTAKUU Leidit Laihiksella Premium -asiakkaalle:

Jos noudatat valmennuksessa saamiasi ravinto-ohjeita ja noudatat liikuntasuunnitelmaasi valmennuksen (6 kuukautta) ajan, etkä onnistu pudottamaan painoasi saat rahasi 100% takasin. 

SIIRRY ILMOTTAUTUMAAN TÄSTÄ

Mitä kaikkea valmennus sisältää?

Henkilökohtainen valmennus

 • Personal Trainerisi suunnittelee sinulle yksilöllisen liikuntaohjelman painonpudotuksen tueksi. 
 • 1xkk tapaaminen Personal Trainerin kanssa (sparraus, ohjelman säätäminen).
 • Jatkuva Personal Trainerin etätuki

Pienryhmävalmennus

 • Privaatti pienryhmäharjoitukset ryhmäläisille kerran viikossa
 • WhatsApp ryhmä, jossa kannustamme ja innostamme toisiamme.

Ravintovalmennus

 • 5 maukasta ateriaa päivääsi resepteineen ja ostoslistoineen suoraan älypuhelimeesi.
 • Allergiat ja muut ruokarajoitukset huomioidaan.
 • Ravintoterapeutin jatkuva etätuki.

Muuta

 • Kuntosalin ja ryhmäliikunnan rajaton käyttö Kuntokeskus FLO:lla
 • Urheiluranneke lainaan, jos sinulla ei ole omaa. 

 

Ilmottaudu heti ennakkohintaan! Vain 8 nopeinta mahtuu mukaan!

Ilmottaudu tästä

Valmennus sopii sinulle jos….

 1. Olet merkittävästi ylipainoinen
 2. Haluat tuloksia turvallisesti ja tehokkaasti
 3. Ymmärrät, että pysyvien tuloksien saaminen vaatii pitkäjänteisyyttä
 4. Pelkästään henkilökohtaisen valmentajan palkkaaminen on liian kallista
 5. Kaipaat ryhmän tukea, valmentajan sparrausta ja ohjausta
 6. Sinulla ei ole merkittävää kriisiä elämässäsi tällä hetkellä.

Valmennuksen avulla voit saavuttaa seuraavia asioita…

 • Terveyskuntosi paranee
 • Lihaskuntosi paranee
 • Kestävyyskuntosi paranee
 • Saat lisää energiaa
 • Elämänlaatusi paranee
 • Painosi putoaa.

Mitä yhtä kattava yksilöllinen valmennus maksaisi?

 • Henkilökohtainen liikuntasuunnitelma 130€
 • 6x Personal trainer tapaaminen n. 70€/krt = 420
 • Ohjattu treeni kerran viikossa kuuden kuukauden ajan = 1680€
 • Ravintovalmennus 6kk = 310€
 • Kuntosalimaksut = 251€

Yhteensä = 2791€ = 465,2€/kk

Pienryhmön ennakkohinta: 229€/kk 

Pienryhmään osallistumalla säästät siis 236,2€/kk!! 

Paikkoja vain 8 nopeimmalle. Tarjous päättyy 22.9.2019. Ilmottaudu mukaan ennakkohintaan 229€/kk.

SIIRRY ILMOTTAUTUMAAN TÄSTÄ

Mitä asiakkaat sanovat valmentajastasi?

”Muutama vuosi sitten liikuin aktiivisesti juoksemalla ja kuntosalilla mutta opintojen alettua huomasin, että aika ei tuntunut enää riittävän siihen. Painoa kertyi ja olin väsynyt. Lempihousut puristivat ja lisäksi sain kotona kuulla, että olen jatkuvasti huonolla tuulella. Tiesin kyllä miten hyvä olo oli silloin, kun harrasti liikuntaa säännöllisesti. Nämä kaikki asiat yhdessä motivoivat minua aloittamaan liikunnan taas uudelleen. Samuli tarjosi sopivan ryhmän sitä varten, ilman sitä todennäköisesti vieläkin keksisin hyviä tekosyitä kotisohvalla. Tavoitteena minulla oli yleiskunnon paraneminen ja voinnin piristyminen. Toivoin lisäksi, että voisin käyttää taas samoja housuja kuin aiemmin. Tavoitteet tuli kaikki saavutettua ja löysin taas liikkumisen ilon sekä opin tekemään kalenteriin tilaa liikunnalle. Kipinä syttyi uudestaan myös juoksemiseen. Samuli oli valmentajana kannustava ja treenit olivat monipuolisia. Sain myös halutessani ohjausta ryhmätapaamisten ulkopuolella aiheista joista olin kiinnostunut. Ryhmässä huomioitiin hienosti erikseen jokaisen lähtötaso. Suosittelisin(ja aion suositella) Samulin pitämiä valmennuksia myös kavereilleni.”

-Siiri

”Olen kamppaillut ylipainon kanssa esikoisen syntymästä asti. Painoa olen yrittänyt pudottaa erilaisilla dieeteillä useaan otteeseen. Variaatioita on ollut monia kaalikeitosta, jauhepusseihin. Olen onnistunut niissä ihan hyvin, mutta heti kun aloitin syömään normaalisti alkoi myös paino tulla takaisin. Väsymys aiheuttaa usein makean himoa, ja liikkumattomuutta.

Vuoden alussa päätin tehdä kunnollisen elämäntaparemontin. Samassa yhteydessä löysin Samuli mainoksen. Halusin palauttaa liikunnan arkeeni ja saada sitä kautta pysyvämpiä tuloksia aikaan. Mainos näytti olevan hyvä ratkaisu tuohon ongelmaan. Valmennuksen alussa hieman epäilin sitä, mutta kun pääsin vauhtiin liikkumisessa ja huomasin, että vireystasoni nousi tiesin ratkaisun olleen oikea. Halusin myös tehdä sellaisen ruokavalio muutoksen, että koko perhe voi syödä samaa ruokaa, eikä heille tarvitse erikseen sitä valmistaa. Tämä on varmaan yksi syy, että olen onnistunut pitämään ruokavalion koko valmennuksen ajan. Sokeri on jäänyt melkein kokonaan pois, samoin univajeet ja väsymys.

Tuloksia valmennuksen aikana on tullut hyvin, painoa on pudonnut kiitettävästi. On ollut kiva huomata, miten liikkuminen helpottuu ja jumpat ym. eivät tunnu enää samalla tavalla raskailta. (Joskus jopa toivoo, että olisi hieman raskaampaa liikuntaa). Parasta on ollut, että toimistotyön tuomat säryt niskassa ja muualla kropassa on selätetty, kun käyn töiden jälkeen liikkumassa. Uskon, että pystyn pitämään tämän muutoksen voimassa, koska en halua enää takaisin siihen tilanteeseen, ettei minulla ole energiaa. huomaan kropan patistavan minua liikkeelle ja kaipaavan liikettä, jos en ole kerennyt liikkumaan tarpeeksi. Tätä olotilaa ei ennen ollut. Vielä on painoa pudotettavana, ja lihaksia kasvatettavana, mutta toivon vakaasti oppineeni läksyni.

Samulin kanssa työskentely on sujunut hyvin. Hän osaa olla tiukka, mutta myös joustava. Hän huomio rajoitteet hyvin ja antaa vaihtoehtoja tarvittaessa jos emme kykene siihen tasoon mitä on vaadittu. Huumorintajuakin ollaan saatu kaivettua esiin, ja joskus jopa nauraa ääneen kun vitsailemme ryhmässä”

-Jenni

Minulla on ollut ylipainoa enemmän tai vähemmän viimeiset 20 vuotta. Viime aikoina enemmän. Olen yrittänyt pudottaa painoa aiemminkin, kuitenkin huonolla menestyksellä.

Osallistuin valmennukseen lähinnä kunnon kohottamisen takia. Toiveena oli myös, että painoa putoaisi samalla. Valmennuksen aikana toive painon putoamisesta nousi aiempaa isompaan rooliin. Tärkeintä oli kuitenkin kunnon kohoaminen.

Valmennus on ollut jopa parempi kuin osasin odottaa. Ilman valmennusta ja ohjausta olisin edelleenkin sohvaperuna.

Tuloksia: kunto nousee hitaasti, mutta varmasti! Toivottavasti painokin laskee jossain vaiheessa.

Valmentajana Samuli on rauhallinen ja tsemppaava. Treenit ovat olleet monipuolisia ja hyvällä tavalla rankkoja. Itselle on ollut tärkeää, että aina on voinut kysyä, jos jokin asia askarruttaa. Olen tosi tyytyväinen, että lähdin mukaan!

Ilman valmennusta en varmasti olisi edes muistanut, miten energinen ja pirteä sitä voikaan olla! Se tunne on ollut varmasti parasta koko jutussa!

-Kati

Laske painoindeksisi laskurin avulla:

Your BMI is

Usein kysyttyä

K: Milloin valmennus alkaa?

V: Syys-lokakuun vaihteessa. Ensimmäiset yhteistreenit 3.10. 

K: Olen todella huonossa kunnossa/ minulla on sairaus. Voinko osallistua?

V: Voit ilmottautua valmennukseen, vaikka olisit todella huonokuntoinen. Ensimmäisessä haastattelussa kartoitamme terveydentilasi ja tarvittaessa pyydämme lääkärin arviota ennen valmennuksen aloittamista.

K: Millaisia treenit ovat?

V: Matalan kynnyksen harjoituksia ylipainoisille naisille. Pärjäät kyllä!

K: Monta henkilöä valmennuksessa on?

V: max. 8

K: Paljon valmennus maksaa?

V: Kun ilmottaudut viimeistään 22.9. hinta on 229€/kk. Tämän jälkeen 299€/kk

K: Miten valmennus maksetaan?

V: 1. kuukausi välittömästi kun olet ensimmäisessä tapaamisessa sopinut valmennuksen aloittamisesta. 

Loput maksetaan eräpäivillä:

1.11.2019

1.12.2019

1.1.2020

1.2.2020

1.3.2020

Valmennuksesta lähetetään laskut. Voit maksaa valmennuksen myös Kuntokeskus FLO:n kanssaan kaikilla työnantajien tarjoamilla liikuntaseteleillä.

K: Käykö liikuntasetelit

V: Kyllä

K: Olen valmennuksen ajan 2 viikkoa lomalla ulkomailla. Onko se ongelma?

V: Ei ole ongelma. Kerro ajoissa valmentajallesi tulevasta lomamatkastasi niin otamme sen huomioon liikuntaohjelmaa suunniteltaessa.

K: Miten ilmottaudun mukaan!

V: ilmottautumissivulta (linkki alla) tai ottamalla yhteyttä:

Samuli Huttunen

0443264694

samuli@samulihuttunen.fi

SIIRRY ILMOTTAUTUMAAN TÄSTÄ