Kuulostaako seuraava tutulta?

 1. Tiedät, että sinun tulisi kuntoilla enemmän
 2. Sinun on kuitenkin hankala aloittaa säännöllinen kuntosaliharjoittelu tai sitoutua treeniohjelmaan
 3. Kaipaat opastusta ja sparrausta päästäksesi alkuun.

Personal Trainer palvelut ovat ratkaisusi.

Kuntosaliharjoittelun aloittaminen ei tulisi olla pelkkää väkisin vääntämistä ja epätoivoisia yrityksiä. Personal Trainer -palvelut alkuun auttavat kummasti pääsemään vauhtiin sekä löytämään harjoitteluinto kuntosalilta!

Personal Trainerilta opit kuntosalilaitteiden käytön sekä oikeat ja turvalliset suoritustekniikat. Opit treenaamaan tuloksellisesti, turvallisesti ja mielekkäällä tavalla. Mikä parasta – et ole yksin! Personal Trainerin avulla saat varmuuden tekemiseesi, eikä aikasi salilla mene peukaloita pyöritellessä.

Personal trainer -palvelut ovat täydellinen ratkaisu sinulle, joka olet kiinnostunut aloittamaan kuntosaliharjoittelun, mutta sinulla ei ole aiempaa kokemusta tai viime salikäynnistä on vierähtänyt jo tovi.

KENELLE PERSONAL TRAINER -PALVELUT SOPIVAT?

PT- palvelut sopivat kaikille, jotka kaipaavat opastusta päästäkseen alkuun. Personal Trainer -palveluita suositellaan etenkin heille, joilla on pidempi tauko treenaamisesta tai jotka eivät olet ikinä käyneet kuntosalilla.

Ammattitaitoinen Personal Trainer osaa suunnitella harjoitteluohjelman joka tukee juuri sinun yksilöllisiä tavoitteitasi.

Ammattitaitoinen Personal trainer osaa myös ottaa ohjelmaa suunnitellessaan huomioon sinun mahdolliset sairaudet, sekä mahdolliset tuki- ja liikuntaelinvaivat.

Miten valmennus toimii?

 • Haastattelu. Valmennus kanssani alkaa aina haastattelulla. Haastattelussa kysyn sinulta mm. liikuntataustastasi, terveydentilanteestasi ja tavoitteistasi.
 • Suunnittelu. Haastattelun jälkeen pääsen suunnittelemaan sinun henkilökohtaista harjoitteluohjelmaasi. Harjoitteluohjelmaa suunniteltaessa otan huomioon haastattelussa selvinneet seikat. Näin saat juuri sinulle yksilöllisesti räätälöidyn harjoitteluohjelman.
 • Ohjaus. Kun harjoitteluohjelmasi on suunniteltu, käymme sen yhdessä läpi. Ohjauksessa varmistan, että osaat tulkita harjoitteluohjelmaa ja suoritustekniikkasi ovat turvallisia.
 • Jatko. Ohjauksen jälkeen tavoitteenamme on se, että olet valmis treenaamaan itsenäisesti. Olen kuitenkin käytettävissäsi, mikäli sinulla tulee matkan varrella mitä tahansa kysyttävää. Sinun on myös mahdollista sopia kanssani pidemmästä valmennussuhteesta, mikäli kaipaat pidempi aikaisempaa valmentajaa.

TARJOUS: OSTAMALLA HENKILÖKOHTAISEN VALMENNUKSEN OHJAUKSELLA TARJOAN SINULLE ENSIMMÄISEN TREENIKUUKAUTESI KUNTOKESKUS FLOLLA MAKSUTTA! 

Tarjous voimassa 28.2.2019 asti.

Jätä yhteystietosi alle, niin olen sinuun yhteydessä tarjouksen lunastamista varten. Yhteystietojen jättäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Kuka on Personal Trainerisi?

Moi! Olen Samuli Huttunen. Olen koulutettu hieroja, Personal Trainer sekä kuntosaliyrittäjä. Tarjoan henkilökohtaista valmennusta omistamallani kuntosalilla: Kuntokeskus FLO:lla

Hierojan työssä kohtaan päivittäin ongelmia, jotka juontuvat usein joko liikkumattomuudesta tai vääristä suoritustavoista. Personal Trainer -koulutuksen myötä pystyn palvelemaan asiakkaitani kokonaisvaltaisemmin kohti parempaa elämänlaatua.
Olen kiinnostunut liikunnasta terveydenedistäjänä sekä mahdollisesti jopa eri sairauksien hoitokeinona. En omaa itse mitään kilpailutaustaa, vaan olen ”tavallinen terveyskuntoilija”.
PT:nä Kuntokeskus FLO:lla tavoitteenani on tarjota sinulle paras mahdollinen alku kuntosaliharrastuksellesi. Olen huomannut, että asiakas on helppo motivoida kuntosaliharjoittelun aloittamiseen. Sen sijaan harjoitteluohjelmaan sitoutuminen tarjoaa yllin kyllin haasteita. Kun alku tehdään kunnolla, on todennäköisyytesi liikuntaohjelmaan sitoutumiselle huomattavasti suurempi. Tästä syystä suosittelenkin kaikille alkuun Personal Trainerin palveluita.
Valmennustyyliltäni olen rauhallinen. Meneillään oleva koulutukseni pohjautuu tutkittuun tietoon, jota myös hyödynnän työssäni.

Mitä Personal Trainer -palvelut maksavat?

Tarjoan PT -palveluni seuraavasti:

Henkilökohtainen kuntosaliohjelma + ohjaus: 130€

Suosittelen sinulle, joka et ole koskaan harrastanut kuntosalia tai viime kerrasta on kulunut jo tovi.

Paketti sisältää haastattelun (n.30min), jossa selvitämme lähtötilanteesi, tavoitteesi ja muut seikat jotka otamme huomioon ohjelmaa suunniteltaessa.

Haastattelun jälkeen suunnittelen sinulle harjoitteluohjelman tukemaan yksilöllisiä tavoitteitasi.

Tämän jälkeen tapaamme 1-2 kertaa (yhteensä 90min). Tällöin opetan sinut tulkitsemaan harjoitteluohjelmaa. Lisäksi varmistan, että osaat käyttää laitteita ja suoritustekniikkasi ovat turvallisia.

Personal trainer tapaaminen 60min: 55€

Valitse aihe:

 • Harjoitteluohjelman teko (tapaaminen, jonka aikana keskustelemme ja suunnittelemme sinulle soveltuvan harjoitteluohjelman.)
 • Ohjaus: Esimerkiksi oman harjoitteluohjelman läpikäyminen ja turvallisten suoritustekniikoiden varmistaminen.
 • Jokin muu, ehdota.

Pidemmät valmennukset sopimuksen mukaan

Kaipaatko pidempiaikaista valmentajaa? Kerro tarpeesi niin teen sinulle tarjouksen.

TARJOUS: OSTAMALLA HENKILÖKOHTAISEN VALMENNUKSEN OHJAUKSELLA TARJOAN SINULLE ENSIMMÄISEN TREENIKUUKAUTESI KUNTOKESKUS FLOLLA MAKSUTTA! 

Tarjous voimassa 28.2.2019 asti.

Jätä yhteystietosi alle, niin olen sinuun yhteydessä tarjouksen lunastamista varten. Yhteystietojen jättäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Personal Trainer -palveluiden hyödyt

 • Kuntosaliharjoittelun jatkuvuus on todennäköisempää, kun alku tehdään kunnolla
 • Aikasi salilla ei mene ihmetellessä
 • Loukkaantumisriski pienenee, kun suoritustekniikat ovat kunnossa
 • Harjoittelusi on todennäköisemmin tavoitteitasi tukeva
 • Voit harjoitella ilman pelkoa siitä, teetkö oikeita asioita.

Usein kysyttyä

Kysymys: Kuinka usein minun tulisi käydä kuntosalilla?

Vastaus: Tämä on yksilöllistä ja riippuu mm. tavoitteistasi. Usein hyvä lähtökohta on 2-3 kertaa viikossa.

Kysymys: Minulla on sairaus, tuki- ja liikuntaelinvaiva tms. Voinko harjoitella kuntosalilla?

Vastaus: Melko varmasti kyllä. Useiden sairauksien sekä tuki- ja liikuntavaivojen hoidon tueksi suositellaan lihaskuntoharjoittelua. On kuitenkin tiettyjä asioita joita tulee ottaa huomioon, minkä vuoksi Personal Trainer palveluideni ensimmäinen vaihe onkin haastattelu.

Kysymys: Mitkä maksutavat käy?

Vastaus: Kuntokeskus FLO:lla voit maksaa käteisellä, pankkikortilla sekä kaikilla työnantajien tarjoamilla eduilla, kuten Smartum, e-passi ja Edenred.

Pidempiaikaisiin valmennussuhteisiin laskutus sovittavissa.

Kysymys: Olen kiinnostunut Personal Trainerin palveluista. Kuinka alkuun?

Vastaus: Laita minulle sähköpostia: samuli@samulihuttunen.fi tai soita 0443264694 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

TARJOUS: OSTAMALLA HENKILÖKOHTAISEN VALMENNUKSEN OHJAUKSELLA TARJOAN SINULLE ENSIMMÄISEN TREENIKUUKAUTESI KUNTOKESKUS FLOLLA MAKSUTTA! 

Tarjous voimassa 28.2.2019 asti.

Jätä yhteystietosi alle, niin olen sinuun yhteydessä tarjouksen lunastamista varten. Yhteystietojen jättäminen ei vielä sido sinua mihinkään.