Personal Trainer Samuli Huttunen

Valitettavasti minulla ei ole tällä hetkellä mahdollisuutta ottaa vastaan uusia Personal Training asiakkaita!

 

Olen sertifioitu Personal Trainer ja tarjoan myös liikuntapalveluita asiakkailleni.

Useita vuosia kuntokeskusalalla työskennelleenä (tästä ajasta toimin myös +2 vuotta kuntokeskus yrittäjänä) olen kannustanut ja ohjannut useita satoja ihmisiä kuntosaliharjoittelun maailmaan.

Minua itseäni kiinnostaa työskentely nimenomaan liikunnan aloittamisen kanssa kamppailevan kanssa.

Saatavilla on juuri Sinulle räätälöity harjoitteluohjelma, esimerkiksi kuntosalille. Myös pidempi aikainen valmennus on sovittavissa tarpeidesi mukaan. 

Kokemuksia

"Tuloksia valmennuksen aikana on tullut hyvin, painoa on pudonnut kiitettävästi. On ollut kiva huomata, miten liikkuminen helpottuu ja jumpat ym. eivät tunnu enää samalla tavalla raskailta."
Jenni
"Samuli oli valmentajana kannustava ja treenit olivat monipuolisia."
Siiri
"Valmennus on ollut jopa parempi kuin osasin odottaa. Ilman valmennusta ja ohjausta olisin edelleenkin sohvaperuna."
Kati

Personal trainer palvelut & hinta

Harjoitteluohjelma: Haastattelun pohjalta tehty henkilökohtainen harjoitteluohjelma tukemaan tavoitettasi kuntosalille, lenkkipolulle, kotiin jne. Kuvalliset selkeät ohjeet. Ei sisällä ohjausta. Hinta 55€

Harjoitteluohjelma ohjauksella: Kuten yllä, mutta yhden ohjaustapaamisen kanssa. Ohjauksessa varmistetaan, että osaat tulkita ohjelman oikein ja osaat tehdä harjoitteet turvallisesti. Hinta 130€

Pidemmät valmennussuhteet alkaen 80€/kk: Alkaen hinta sisältää etätuen sovitussa laajuudessa, ohjelmien tarvittavan päivityksen etänä sekä yhden tapaamisen kuukaudessa. Pidempi valmennussuhde on tarkoitettu sinulle, joka teet elämäntapamuutosta ja kaipaat pidempiaikaista valmentajaa. Valmennussuhde on voimassa toistaiseksi kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

Kuinka asiakkaaksi?

Kerro itsestäsi alla olevalla lomakkeella, niin olen sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa mitään!

[contact-form-7 id="643" title="Personal Trainer sivu"]