Personal Trainer Samuli Huttunen (Porvoo)

Tarjoan valmennuspalveluita henkilöille, jotka haluavat kohottaa terveyskuntoaan, aloittaa kuntoilun järkevästi tai kaipaavat punaista lankaa kuntoiluun. Tyypillinen asiakkaani on pitkään liikunnallisesti passiivinen ollut henkilö. Joskus henkilöllä on jokin passiivisen elintavan tuoma vaiva tai sairaus tai huoli sairastumisesta. Lisäksi henkilöllä saattaa olla heikko lihaskunto tai ylipainoa tai molempia. Valmentajana ymmärrän, että liikunta tulee aloittaa rauhallisesti. Usein asiakkaat kertovat, että ovat joko omatoimisesti tai ohjatusti aloittaneet aiemmin liikunnan. Aktiivisempi vaihe on kuitenkin ollut vain pyrähdys, sillä usein ollaan harjoiteltu liikaa tai muuten “väärällä tavalla”, mikä on johtanut motivaation loppumiseen alkumetreillä. Pyrin aina luomaan asiakkaalle positiivisen liikuntakokemuksen. Nostan vaatimustasoa vasta, kun asiakas on siihen valmis ja näen itse, että se on turvallista ja järkevää. Valmennustyyliltäni olen stereotyyppiseen ryhmäliikuntaohjaajaan verrattaen hyvinkin rauhallinen. Tavoitteeni on saada sinut ymmärtämään liikunnan merkitys terveyteesi ja elämänlaatuusi. Uskon, että kun ymmärrät tämän merkityksen ja löydämme juuri sinulle sopivan tavan harrastaa liikuntaa on liikunnnan jatkuvuus myös valmennussuhteen päätyttyä erittäinkin todennäköistä.

Kokemuksia

"Tuloksia valmennuksen aikana on tullut hyvin, painoa on pudonnut kiitettävästi. On ollut kiva huomata, miten liikkuminen helpottuu ja jumpat ym. eivät tunnu enää samalla tavalla raskailta."
Jenni
"Samuli oli valmentajana kannustava ja treenit olivat monipuolisia."
Siiri
"Valmennus on ollut jopa parempi kuin osasin odottaa. Ilman valmennusta ja ohjausta olisin edelleenkin sohvaperuna."
Kati

Personal trainer palvelut & hinta

Harjoitteluohjelma: Haastattelun pohjalta tehty henkilökohtainen harjoitteluohjelma tukemaan tavoitettasi kuntosalille, lenkkipolulle, kotiin jne. Kuvalliset selkeät ohjeet. Ei sisällä ohjausta. Hinta 55€

Harjoitteluohjelma ohjauksella: Kuten yllä, mutta yhden ohjaustapaamisen kanssa. Ohjauksessa varmistetaan, että osaat tulkita ohjelman oikein ja osaat tehdä harjoitteet turvallisesti. HInta 130€

Pidemmät valmennussuhteet alkaen 80€/kk: Alkaen hinta sisältää etätuen sovitussa laajuudessa, ohjelmien tarvittavan päivityksen etänä sekä yhden tapaamisen kuukaudessa. Pidempi valmennussuhde on tarkoitettu sinulle, joka teet elämäntapamuutosta ja kaipaat pidempiaikaista valmentajaa. Valmennussuhde on voimassa toistaiseksi kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

Lisäksi järjestän erilaisia liikuntaan, ravintoon ja hyvinvointiin liittyviä workshoppeja, pienryhmävalmennuksia, verkkovalmennuksia jne… ajankohtaiset valmennukset ja hinnat löydät täältä: ALKAVAT VALMENNUKSET

Yritykset, yhteisöt ja kaveriporukat. Ehdotuksia otetaan vastaan 🙂 Kertokaa tarpeenne, niin mietitään teille sopiva paketti!

Kuinka asiakkaaksi?

Jotta varmistumme siitä, että minä olen sinulle sopiva Personal Trainer, alkaa asiakassuhde aina haastattelulla. Haastattelu tehdään joko etänä tai toimistollani Kuntokeskus FLO:lla osoiteessa Ankkurikatu 8.

Kerro itsestäsi alla olevalla lomakkeella, niin olen sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa mitään!

Kaipaan seuraavaa...
Pidempi aikaista valmentajaaIrrallista ohjausta tai ohjelmaaHaluan tarjouksen yritykselle/ kaveriporukalle tms.En osaa sanoa

Viestikenttään voit kertoa lyhyesti esimerkiksi tavoitteestasi tai lähtötilanteestasi.

Toivon yhteydenottoa ensisijaisesti
SähköpostillaSoitollaWhatsAppilla